make waves get noticed

WAVE PROMOTIONS BRENGT BEWEGING!


MAKE WAVES

GET NOTICED
U heeft het beste product, de beste dienst maar u ziet dat u niet opvalt op media zoals Facebook. U weet dat u eigenlijk dagelijks actief zou moet posten maar mist tijd en kennis. U heeft geen behoefte aan een full service mediabureau maar wel aan een partner die u voordelen weet te communiceren. Op dagelijkse basis desnoods. WAVE kan u daarbij helpen met de inzet van de combinatie van scherpe analyse, direct inzetbare freelance (foto) redacteuren, dagelijkse redactievoering en vervaardiging van social media uitingen.

SERVICES

WAVE PROMOTIE PAKKET

PLAN VAN AANPAK

WAVE PROMOTIONS komt bij u langs en wij nemen samen uw wensen door. We kijken naar de mogelijkheden en uitdagingen en direct na afloop bespreken we de mogelijkheden en ons aanbod. Na uw akkoord ontvangt u binnen 1 week een plan van aanpak als resultaat van onze messcherpe objectieve analyse.

VERKOOPTEKST

Een goede verkooptekst blijft super belangrijk voor betere vindbaarheid. De geïnteresseerde potentiële bezoekers krijgen een enorme ‘informatiehonger’. Stil die honger met onze op maat gemaakte Wave verkooptekst!

(360) FOTO'S & VIDEO

WAVE maakt (360) graden foto's om belangstellenden de beste indruk te geven. Met een eigen videoploeg leggen wij sfeer vast en nemen interviews af.

WEBSITE $ APP

WAVE verzorgt eventueel de bouw van uw website die meteen gekoppeld is aan social media kanalen. Ook bestaande websites ontsluiten wij. Door de inzet van uw persoonlijke app creëert u een direct contact met uw doelgroep.

PROMOTIE

WAVE verzorgt het onder dagelijks de aandacht brengen van uw product en dienst via social media, Youtube, Facebook en meer. Naast promotie via internet maakt WAVE ook gebruik van haar eigen traditionele EN verrassende verkoopmethodes.

STATISTIEKEN

Onze nazorg is van essentieel belang! Nadat we uw product of dienst hebben gepromoot op sociale media en via andere kanalen (dit wordt besproken tijdens de scherpe analyse) houden wij u op de hoogte met analyses die afkomstig zijn van uw eigen website en sociale media. Zodat we samen de juiste koers blijven bepalen en snel kunnen inspelen op actuele ontwikkelingen!

Wil je als merk gezien worden, beter opvallen, een groter deel van je doelgroep bereiken, relevant zijn voor je doelgroep, interessant gevonden worden, een relatie opbouwen met je merkfans en je klanten blijvend aan je merk binden? WAVE kan ervoor zorgen dat jouw merk, door social media op de juiste manier in te zetten, een merk met impact wordt.

Meer merkimpact

Als merk word je tegenwoordig afgerekend op de manier, de vorm en de snelheid waarmee je service verleent. Consumenten gebruiken digitale media om hun vragen, opmerkingen of klachten te delen, en niet alleen met het merk. WAVE monitort, signaleert, beantwoordt en lost op. Service is het nieuwe marketing. Heb jij jouw webcare al op orde?

Tevreden fans & klanten

-
Wil je als bedrijf meer inzicht in het gedrag, de drijfveren of het sentiment van jouw doelgroep ten aanzien van jouw merk, producten of concurrenten op digitale media? WAVE monitort alle buzz rondom jouw merk en rapporteert met heldere inzichten. Daarnaast organiseert Socialfabriek social media kennissessies voor ondernemers en marketeers.

Meer inzicht & kennis

CONTACT
Wilt u weten hoe WAVE alles weer in beweging kan krijgen? Nodig ons uit!
Naam:*
E-mail:*
Tel.:*