Uw huis in de spotlight ?

WAVE BRENGT BEWEGING IN DE VERKOOP


SAMEN MET UW MAKELAAR ALLES AL GEPROBEERD?
WAVE BRENGT BEWEGING
IN DE VERKOOP!
BEKIJK DE FILM!

INTRODUCTIE AANBIEDING!
Euro 1.195,- all-in!
Vraag naar de voorwaarden!

PAKKET

WAVE PROMOTIE PAKKET

PLAN VAN AANPAK

WAVE komt bij u langs en wij lopen samen door uw huis. We kijken naar de mogelijkheden en uitdagingen en direct na afloop bespreken we de mogelijkheden en ons aanbod. Na uw akkoord ontvangt u binnen 1 week een plan van aanpak als resultaat van onze messcherpe objectieve analyse.

VERKOOPTEKST

Een goede verkooptekst blijft super belangrijk voor een snellere verkoop. De geinteresserde potentiële kopers krijgen een enorme ‘informatiehonger’. Stil die honger met onze op maat gemaakte Wave verkooptekst!

360 FOTO'S & DRONE

WAVE maakt 360 graden foto's om belangstellenden de beste indruk te geven van uw huis. De dronevlucht laat zien hoe uw perceel ten opzichte van de omgeving gelegen is. Op deze manier selecteert WAVE de JUISTE kopers voor uw huis.

WEBSITE

WAVE bouwt uw persoonlijke website die via uw makelaar, Funda en bijvoorbeeld Jaap onder de aandacht wordt gebracht zodat elke bezoeker meteen de juiste indruk krijgt.

PROMOTIE

WAVE begeleidt u bij het onder de aandacht brengen van uw nieuwe website via social media, Youtube, Facebook en meer. Naast promotie via internet maakt WAVE ook gebruik van haar eigen traditionele EN verrassende verkoopmethodes.

STATISTIEKEN

Onze nazorg is van essentieel belang! Nadat we uw huis hebben gepromoot op sociale media en via andere kanalen (dit wordt besproken tijdens de scherpe analyse) houden wij u op de hoogte met analyses die afkomstig zijn van uw eigen website en sociale media. Zodat we samen de juiste koers blijven bepalen om uw huis zo snel mogelijk te verkopen tegen de juiste prijs!

UNIEKE AANPAK

Plan van aanpak, tekstvervaardiging, 360 foto's /dronevlucht, persoonlijke website en promotie van uw eigen huis!

MAKE WAVES GET NOTICED

Uw huis zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs!

In Nederland staan 160.000 huizen te koop met een gemiddelde vraagprijs van 322.000 Euro en een gemiddelde verkooptijd van 16 maanden!

Hoe zet Nederland over het algemeen zijn huis te koop?

U heeft een makelaar (gemiddelde kosten € 5.850), er komt een fotograaf (extra kosten € 350). Uw huis wordt op de bekende sites geplaatst zoals Funda en Jaap en er wordt niet uitzonderlijk geadverteerd. Vervolgens afwachten of uw huis gaat opvallen tussen al die andere 160.000 huizen!

Aan u de keuze om op te vallen tussen die 160.000 andere potentiële verkopers.

Maak gebruik van het unieke concept van WAVE, de onafhankelijke partij in de vastgoedmarkt die samenwerkt met uw makelaar.INTRODUCTIEAANBIEDING: € 1.195,- ALL IN. Vraag naar de voorwaarden!

 • U houdt uw eigen makelaar
 • Tijdens ons eerste bezoek praten we slechts en alleen, over de eventuele potentie van de verkoop van uw huis.
  Wij doen u direct een aanbod.
 • Na uw akkoord ontvangt u binnen een week uw plan van aanpak.
 • Volgens geplande afspraak komen we langs voor het maken van (360) fotografie, dronevlucht en eventuele restyling.
 • Vervolgens gaan wij aan het werk om uw persoonlijke website te bouwen voorzien van ondermeer uw persoonlijke verkooptekst aangevuld met al het beeldmateriaal.
 • Uiteindelijk gaan we uw unieke website promoten via diverse media.
 • Wij blijven samen uw promotie volgen en u kunt ook zelf op de hoogte blijven via uw eigen statistieken.
 • U blijft ten alle tijden eigenaar van de inlogcode van uw website zodat u deze kan aanpassen en publiceren waar u wilt.
Door deze extra aandacht kunt u nu samen met uw makelaar uw huis verkopen in een zo snel mogelijke tijd en voor de juiste prijs! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

INTRODUCTIE AANBIEDING: €1.195,- all-in.
Vraag naar de voorwaarden • 06-53568256
 • Spuistraat 10 3087 BS Rotterdam
Richard Lauffer
158439

GEM. HUIZEN TE KOOP

16

GEM. VERKOOP IN MAANDEN

322000

GEM. VRAAGPRIJS

5850

GEM. KOSTEN MAKELAAR VERKOOP WONING